A páros és csoportos feldolgozást célzó gyakorlati útmutató kérdései és feladatai elősegítik a könyvben kifejtett alapelvek megvitatását és alkalmazását.

Az 5 szeretetnyelv: Egymásra hangolva díszkiadás

egymasra_hang_disz_sAz Egymásra hangolva díszkiadása remek ajándék pároknak esküvőre, évfordulókra vagy más különleges alkalmakra. Az öt szeretetnyelv koncepciója számtalan kapcsolat megújulásában játszott döntő szerepet. A szeretetnyelvek egyszerű, de mélyreható alapelve arra inspirálja a párokat, hogy felfedezzék az életre szóló szeretet titkát.

Gary Chapman világszerte népszerű könyve, most megújult, bővített kiadásban jelenik meg, kreatív ötlettárral, önfelmérő teszttel.

 

Így használd az 5 szeretetnyelvet!

Amíg szerelmesek vagyunk és rajongunk a másikért, fél szavakból értjük a másikat, megbocsátjuk a hibáit és közös terveket szövögetünk. De miért olyan nehéz mindez később?

A házasságban megteremtett biztonság, harmónia és kiegyensúlyozott életvezetés mellett mintha megfeledkeznénk arról, hogy értékeljük a szenvedélyből átalakult szeretet. Pedig… a szeretetre való igény mindenkiben megvan. És a magunk módján ki is fejezzük azt. Csak éppen olyan módon, amelyet a másik nem ért meg, így érzelmi hiányt szenved.

Gary Chapman Magyarországra látogat!

Gary Chapman 2017 márciusában a Harmat Kiadó meghívására Magyarországra látogat.  2017-ben világszerte ünneplik “az öt szeretetnyelv” elmélete megszületésének 25. évfordulóját, így külön öröm, hogy éppen ebben az évben láthatjuk vendégül a fogalom megalkotóját és az elméletre épülő, nagy sikerű könyvsorozat szerzőjét, Gary Chapmant.