Header Image

Az 5 szeretetnyelv titka fiataloknak

Az 5 szeretetnyelv című, több mint 10 millió példányban eladott sikerkönyv számtalan párkapcsolatot segített már nagyszerűvé tenni. Méghozzá azért, mert a módszer működik. De vajon az öt szeretetnyelv a fiataloknak is segíthet? Javíthat szüleikhez, testvéreikhez, barátaikhoz, tanáraikhoz, edzőikhez, szerelmükhöz fűződő viszonyukon? Igen!
A könyv segítségével a tinédzserek felfedezhetik és megérthetik saját szeretetnyelvüket, illetve azt, hogyan fejezzék ki szeretetüket mások iránt.

Oldalszám: 160
Méret: 135 x 205 mm
Kivitel: kartonált
ISBN szám: 9789632883816
Kiadás éve: 2017
Könyvajánló

Netfüggő gyerekek

Hogyan teremtsünk egyensúlyt a virtuális és a valódi kapcsolatok között

A digitális nemzedék szülei komoly kihívás előtt állnak: a gyerekek egyre több időt töltenek a képernyők előtt. A szerzők kutatási eredményeken és gyakorlati példákon keresztül mutatják be, mi mindent tehetnek…

Az 5 szeretetnyelv – Szólóban

Egyedül, de nem magányosan

Chapman könyve mindenkinek szól, aki nem párkapcsolatban él, de egyedülállóként is szeretne teljes életet élni, azaz szeretetet adni és kapni. A szerző konkrét esetekből kiindulva mutatja be, hogyan kommunikálhatnak az…

A szeretet esszenciája

Az 5 szeretetnyelv ajándéka

Miért találunk rá olyan nehezen a szeretet hosszan tartó megőrzésének titkára? Hogyan fejezhetjük ki szeretetünket úgy, hogy társunk azt érezze is? Ebben segít a népszerű családterapeuta igényes kivitelű ajándékkönyve.