egymasra_hang_disz_sAz Egymásra hangolva díszkiadása remek ajándék pároknak esküvőre, évfordulókra vagy más különleges alkalmakra. Az öt szeretetnyelv koncepciója számtalan kapcsolat megújulásában játszott döntő szerepet. A szeretetnyelvek egyszerű, de mélyreható alapelve arra inspirálja a párokat, hogy felfedezzék az életre szóló szeretet titkát.

Gary Chapman világszerte népszerű könyve, most megújult, bővített kiadásban jelenik meg, kreatív ötlettárral, önfelmérő teszttel.

 

Így használd az 5 szeretetnyelvet!

Amíg szerelmesek vagyunk és rajongunk a másikért, fél szavakból értjük a másikat, megbocsátjuk a hibáit és közös terveket szövögetünk. De miért olyan nehéz mindez később?

A házasságban megteremtett biztonság, harmónia és kiegyensúlyozott életvezetés mellett mintha megfeledkeznénk arról, hogy értékeljük a szenvedélyből átalakult szeretet. Pedig… a szeretetre való igény mindenkiben megvan. És a magunk módján ki is fejezzük azt. Csak éppen olyan módon, amelyet a másik nem ért meg, így érzelmi hiányt szenved.

Az 5 szeretetnyelv: Egymásra hangolva hangoskönyv

cdSüveges Gergő élményszerű tolmácsolásában megelevenednek azoknak a pároknak a borús és derűs történetei, akik Chapman doktor tanácsára tanulták meg és kezdték el beszélni egymás szeretetnyelvét. Fültanúi lehetünk mélyreható felismeréseknek, elszánt elhatározásoknak, szeretetteljes kísérletezéseknek és házasságok örömteli kivirágzásának.

 

 

 

 

Jól szeretni – (Gary Chapman: Egymásra hangolva)

Nagy értéke van a lelki olvasmányoknak, avagy a keresztény könyveknek. Fontos, hogy ne csak ponyva vagy szépirodalmi regényeket olvassunk. Persze az ilyen könyveknek is megvan a maga szépsége, de hiszem, hogy Isten mások által írt könyveken keresztül is meg tud és akar szólítani minket. Mások tapasztalatai, élettörténetei vigaszt, megoldást, irányt, esetleg támaszt tudnak nyújtani azok számára, akik a kezükbe veszik a megfelelő könyvet. Nagyon érdekes és építő lehet számunkra ezeknek az írásoknak az olvasása, különösen, ha elég nyitottsággal és figyelemmel olvassuk őket. Ne féljünk hát kezünkbe venni ezeket a műveket.