Látogass el Dani és Dorka társaságában Geri Bácsi Állatparkjába, ahol egy felejthetetlen születésnapi zsúr keretében nem csupán a „tökéletes pajtásod” találhatod meg, hanem azt is megtudhatod, milyen szeretetnyelvet beszélsz!
Gary Chapman és Rick Osborne gyermekkönyve elsősorban kisiskolásoknak íródott, ám a különböző játékos feladatok a kisebb testvérek figyelmét is leköthetik, igazi családi élménnyé varázsolva ezzel a közös olvasást. A történet végén egy gyerekeknek készült szeretetnyelvteszt is található, melynek segítségével ráébreszthetjük őket az általuk beszélt nyelv(ek) jellemzőire.

Az 5 szeretetnyelv

“Aki a szeretetet választja, nap mint nap megleli a módját, hogy ezt ki is mutassa”
Gary Chapman
Miért van az, hogy látszólag olyan kevés pár talál rá a szeretet megőrzésének titkára a házasságban? Hogy lehet az, hogy sok házaspár hiába vesz részt párkapcsolati tréningen, hiába tanulják meg a hatékony kommunikáció lépéseit, mikor hazaérnek, úgy érzik képtelenek megvalósítani a tanultakat?

Gary Chapman az Oprah Showban

“Meggyőződésem, hogy ha megismerjük és megtanuljuk házastársunk elsődleges szeretetnyelvét, kezünkben tartjuk a tartós és boldog házasság kulcsát”